0541 215 4 216
Kategoriler
Para Birimi Seçimi
  • MAGUS%20Bio%20DH260%20Biyoloji%20Dijital%20Mikroskobu
  • MAGUS%20Bio%20DH260%20Biyoloji%20Dijital%20Mikroskobu
  • MAGUS%20Bio%20DH260%20Biyoloji%20Dijital%20Mikroskobu
  • MAGUS%20Bio%20DH260%20Biyoloji%20Dijital%20Mikroskobu
  • MAGUS%20Bio%20DH260%20Biyoloji%20Dijital%20Mikroskobu
MAGUS Bio DH260 Biyoloji Dijital Mikroskobu
Ürün Kodu : 83480         Yorumlar (0)        Yorum Ekle
Marka :  MAGUS
199,990.00 TL   Kdv Dahil
Banka Havalesi : 193,990.30 TL (3 %)
Ücretsiz Kargo

Mikroskop, geçirimli ışıkta aydınlık alan mikroskopi tekniği kullanılarak yaymalar ve kesitler gibi şeffaf ve yarı saydam biyolojik örneklerin gözlemlenmesi için uygundur. Ek aksesuarların takılması, karanlık alan, faz kontrast, floresan ve polarizasyon yöntemlerine olanak sağlar.
Kodlu döner burun parçası, objektifleri değiştirirken konforlu bir parlaklık seviyesini korur. Akıllı mikroskop aydınlatması kontrolü, araştırmacının rutin çalışmasının konforunu ve hızını artırır. “Akıllı” işlevler öğrencilerin mesleğe daha kolay girmelerine ve gerekli mesleki deneyimi kazanmalarına yardımcı olur.
Mikroskop başlığına bir dijital kamera yerleştirilmiştir. Mikroskop, dikey tüp veya çıkıntılı parçalar olmayan minimalist bir tasarıma sahiptir.
Mikroskop laboratuvar çalışmaları, araştırma ve öğretim için uygundur.

Mikroskop başlığı

Sonsuzluk düzeltimli optik parçalı binoküler başlık. Göz merceği tüpleri 360° döner. Kullanıcı, göz merceğindeki göz mesafesini boyuna uyacak şekilde ayarlayabilir.
Temel kit, diyopter ayarlı 10x/22 mm göz mercekleri ve gözlüklerle çalışmak için uzun bir göz mesafesi içerir. Düz lastik göz körükleri optikleri çizilmelere karşı korur.

Dijital kamera

Mikroskop başlığına bir dijital kamera yerleştirilmiştir.
Kamera 8 MP sensörle donatılmıştır ve örneklerin ve yapılarının açıkça görülebilen ince ayrıntılarıyla 4K çözünürlükte (3840x2160 piksel) gerçekçi görüntüler sunar. En iyi görüntüler 4x ve 10x objektifler kullanılarak üretilir.
Video, maksimum çözünürlükte 30 fps hızında kaydedilir. Videolar sorunsuzdur; kareler arasında yumuşak ve ince geçişler bulunur. Örneğin hareketi gecikme olmaksızın gerçek zamanlı olarak görüntülenir. Kamera hareketli cisimler ile rahat çalışma imkanı sunar, sınıfta gösterimler gerçekleştirme, örneklerin fotoğrafını çekmek ve bir mikroskopbun ince ayar odaklamasını yapmak içinuygundur.
Bir bilgisayara bağlanmak ve ona veri aktarmak için Wi-Fi kullanılır.

Döner burun parçası ve objektifler

5 objektif için kodlanmış döner burun parçası iç tarafa doğru yönlendirilmiştir: Kullanıcı optik yola yerleştirilmiş objektifi görebilir ve nesne tablasının üzerindeki alan boştur. Ekstra büyütme elde etmek için boş yuvaya ek bir objektif de takılabilir. Parfokal mesafe 60 mm"dir.
Döner burun parçasının üzerinde analizörün kurulumu için fişli bir yuva vardır.

Büyütme oranları arasında geçiş yaparken konforlu parlaklık seviyelerinin korunması

Farklı büyütme oranlarındaki objektifler, ışığı farklı yoğunluk düzeylerinde iletir, bu nedenle, objektifleri her değiştirdiğinizde ışığın parlaklığının ayarlanması gerekir. Ayrıca, daha yüksek büyütme oranına sahip bir objektiften daha düşük büyütme oranına sahip bir objektife geçiş yapıldığında parlaklık keskin bir şekilde artar. Keskin bir parlaklık artışı göz yorgunluğuna neden olur. MAGUS Bio DH260 akıllı parlaklık kontrolü ile donatılmıştır. Mikroskop, kullanıcının seçtiği her objektifin parlaklığını hatırlar ve burun parçasını çevirirken parlaklığı otomatik olarak ayarlar. Akıllı kontrol, parlaklığı ayarlamak için gereken süreyi azaltır. MAGUS Bio DH260 kullanıcı konforunu arttırır ve sık sık büyütme değişimi gerektiren işlerde bile zaman tasarrufu sağlar.

Odaklama mekanizması

Eş eksenli kaba ve ince odaklama düğmeleri.
Kaba odaklama düğmesi sol tarafta bulunur. İnce odaklama düğmeleri her iki tarafta da bulunur; sağ düğmede parmaklar için girintiler vardır.
Kaba odak kilitleme düğmesi, çalışma nesnesini değiştirdikten sonra mikroskobu hızlı bir şekilde ayarlamanıza yardımcı olur. Düğme, mikroskobun sol tarafında, odaklama mekanizmasıyla aynı eksende bulunur.
Sağ taraftaki halka kaba odaklama hareketinin gerginliğini ayarlar. Kullanıcı, iş için konforlu olan gerginliği ayarlar.

Nesne Tablası

Nesne tablasının ergonomik çalışmasını sağlamak için, X ekseni konumlandırma rafı yoktur. Kayış tahrikli mekanizma, örneğin düzgün hareket etmesini sağlar. Örnek tutucu iki vidayla sabitlenir ve manuel tarama sırasında kolayca çıkarılabilir.
Uzun nesne tablası kontrol kolu çalışırken kullanıcı konforunu sağlar: Eliniz zorlanmadan masanın üzerinde durabilir.

Kondansatör

Kondansatörün yüksekliği ayarlanabilir ve merkezlenebilir. Montaj tipi: kırlangıç.
Kondansatör halkası iris açıklığı diyaframını ayarlar. Kondansatör gövdesinde objektiflerin büyütülmesi için bir işaret bulunur ve halkada bir gösterge işareti bulunur. Her objektifte kontrast elde etmek için indeks işaretleyici kullanılan objektifin büyütme işaretiyle eşleşecek şekilde halkanın döndürülmesi önerilir.
Kondansatörde karanlık alan sürgüsü veya faz kontrast sürgüsü için fişli bir yuva bulunur. Bir sürgünün takılması, gözlem yöntemini değiştirirken zaman kazandırır.

Aydınlatma

Geçirimli ışık aydınlatıcıda 3 W LED bulunur. Parlaklığı ayarlarken renk sıcaklığı değişmez. LED"in ömrü 50.000 saattir.

Geçirimli ışıkta Köhler aydınlatması

Köhler aydınlatma, gözlemlenen örneğin görüntü kalitesini artırır: Her objektif maksimum çözünürlüğe ulaşır ve görüş alanı kenarlarda kararma olmadan eşit şekilde aydınlatılır. İncelenen nesneye keskin bir şekilde odaklanılır ve görüntüdeki yapaylıklar ortadan kaldırılır.

LCD durum ekranı

Mikroskobun tabanındaki LCD ekran, objektif büyütme oranını, ışık kaynağının parlaklığını ve renk sıcaklığını ve ayrıca çalışma modunu (“uyku” ve eko”) görüntüler.
Mikroskop kullanıcısı ekranı ve iki düğmeyi kullanarak parlaklığı ayarlar, parlaklık ayarını kilitler ve uyku modu ile otomatik kapanma zamanlayıcısını ayarlar.

Ergonomik tasarım

Fiziksel rahatsızlık yorgunluğa neden olur ve üretkenliği azaltır. Mikroskobun ergonomik tasarımı günlük bilimsel araştırmalarda önemli bir rol oynar.
MAGUS Bio DH260 çalışma sırasında kullanıcı konforu sağlar.
Kullanıcı, mikroskop başlığını döndürerek sırtını veya boynunu zorlamayacak bir görüş açısı yüksekliği seçer.
Yerleşik kameraya sahip başlık boyut açısında bir binoküler başlıktan farklı değildir. Çıkıntılı parçalar bulunmamaktadır, bu mikroskobun günlük bakımını kolaylaştırır.
Veri Wi-Fi yoluyla aktarıldığı için, kamera ile blgisayar arasında gereksiz kablolar bulunmamaktadır. Wi-Fi yoluyla bağlantı, öğretmenlerin sınıfta iletişim kurmasını kolaylaştırır.
Odaklama düğmeleri gövdenin en altında bulunur. Kullanıcının ellerini zorlaması gerekmez. Mekanizmanın yumuşak hareketi sayesinde kullanıcı zahmetsizce nesneye odaklanabilir.
Mikroskop, uzun nesne tablası kontrol kolu ve ince odaklama düğmesinin aynı çalışma alanında bulunmasının bir sonucu olarak minimum el hareketi ile kullanılır.
Mikroskop özel bir taşıma sapı ile donatılmıştır.
Güç kablosunun gizli şekilde yerleştirilmesine yönelik tasarım sayesinde işyerinde estetik bir görünüm sağlanmasının yanı sıra mikroskobun taşıma güvenliği artırılmış ve cihazın saklanmasını kolaylaştırılmıştır.

Aksesuarlar

Bu mikroskop için tasarlanmış bir aksesuar serisi bulunmaktadır.
İsteğe bağlı objektifler ek büyütme sağlar.
Göz mercekleri mikroskobun büyütme aralığını genişletir. İsteğe bağlı göz mercekleri, en sık kullandığınız objektifin potansiyelini maksimuma çıkarmanıza yardımcı olur.
Faz kontrast cihazı, karanlık alan kaydırıcısı ve polarizasyon cihazı, daha fazla kontrast tekniği sunarak, parlak alanda görünmeyen örnekleri inceleyebilmenizi sağlar.
Mikroskop görüntüsünü bir monitöre aktaran ve dosyaları saklayan bir dijital kamera ve örneklerin gerçek zamanlı ölçümlerini alan yazılım.
Kalibrasyon lamı, nesneleri ölçmek için kullanılır ve ölçekli bir göz merceği veya kamera yazılımıyla birlikte kullanılabilir.

Önemli özellikler:

  • Geçirimli ışıkta aydınlık alanda şeffaf ve yarı saydam örneklerin gözlemlenmesi
  • Dahili 8 MP dijital kameraya ve kullanıcının boyuna göre ayarlanabilen yükseklik ayarına sahip binoküler mikroskop başlığı
  • Kodlu döner burun parçası: Işık kaynağının parlaklığı seçili nesneye göre otomatik olarak ayarlanır.
  • Geçirimli ışık aydınlatıcı, 50.000 saate kadar kullanım ömrüne sahip enerji tasarruflu 3 W LED’dir
  • Geçirimli Köhler aydınlatması, objektif büyütme işaretlerine sahip ortalanmış ve yüksekliği ayarlanabilir kondansatör
  • Akıllı aydınlatma kontrol sistemi: otomatik parlaklık seçimi, karartma kilidi, zamanlayıcı otomatik kapanma, LCD çalışma durumu ekranı
  • Rahat çalışma için X ekseni konumlandırma rafı olmayan ve uzun kontrol koluna sahip nesne tablası
  • Güç kablosunun gizli şekilde yerleştirildiği taşıma kulbuna sahip ergonomik stand
  • Geniş uyumlu isteğe bağlı aksesuar yelpazesi

Kit içeriği:

  • Yerleşik güç kaynağı, geçirimli ışık kaynağı, odaklama mekanizması, nesne tablası, kondansatör kundağı ve döner burunluk içeren stand
  • Abbe kondansatörü sayısal açıklık 1,25 yağ
  • Yerleşik dijital kameralı binoküler başlık
  • Plan akromatik sonsuzluk düzeltmeli objektif: 4x/0,10, parfokal yüksekliği 60 mm
  • Plan akromatik sonsuzluk düzeltmeli objektif: 10x/0,25, parfokal yüksekliği 60 mm
  • Plan akromatik sonsuzluk düzeltmeli objektif: 40x/0,65 (yaylı), parfokal yüksekliği 60 mm
  • Plan akromatik sonsuzluk düzeltmeli objektif: 100x/0,25 yağ (yaylı), parfokal yüksekliği 60 mm
  • Uzun göz mesafeli ve diyoptri ayarlı göz mercekleri 10x/22 mm (2 adet)
  • Göz merceği vizörü (2 adet)
  • Işık filtresi
  • AC güç kablosu
  • Toz kapağı
  • Kullanım kılavuzu ve garanti kartı

Talep üzerine mevcuttur:

  • Ölçekli 10x/22 mm göz merceği
  • Artıkıllı 10x/22 mm göz merceği
  • Artı işaretli 10x/22 mm göz merceği
  • 12,5x/17,5 mm göz merceği (2 adet)
  • 15x/16 mm göz merceği (2 adet)
  • 20x/12 mm göz merceği (2 adet)
  • Plan akromatik sonsuzluk düzeltmeli objektif: 20x/0,40, parfokal yüksekliği 60 mm
  • Faz kontrast cihazı: faz sürgü seti, yardımcı merkezleme teleskopu, faz objektif seti
  • Karanlık alan sürgüsü
  • Polarizasyon cihazı
  • Kalibrasyon lamı
MarkaMAGUS
Garanti5 лет
EAN5905555019468
Paket boyutu (UxGxY)47x32x67 cm
Nakliye Ağırlığı12.1 kg
=== Sınırlayıcı ===Mikroskop
Kafadürbün
Kafa eğim açısı30°
Büyütme aralığı800x–1280x
Göz merceği boru çapı, mm30
Objektiflersonsuz plan akromatik: 4x/0,10; 10x/0,25; 40x/0,65; 100x/1,25 yağ (*isteğe bağlı: 20x/0,40); parfokal mesafe: 60 mm
Döner burun parçası5 objektif, kodlu
Çalışma mesafesi, mm30 (4x); 10,2 (10x); 1,5 (40xs); 0,2 (100xs)
Gözbebekleri arası mesafe, mm47 — 78
Lamel yuvası, mm230x150
Lamel yuvası hareket aralığı, mm78/54
Göz merceği diyopter ayarı, diyopterlerher bir göz merceğinde ±5D
Göz merceği diyopter ayarıyes
Kondansatörayarlanabilir açıklık diyaframına ve karanlık alan ve faz kontrast sürgüleri için fişli yuvaya sahip, merkezi ve yüksekliği ayarlanabilir Abbe kondansatörü sayısal açıklık 1,25; kırlangıç kuyruğu kundağı
Diyaframayarlanabilir açıklık diyaframı, ayarlanabilir iris alanı diyaframı
Odakkoaksiyel, kaba (30 mm, 37,7 mm/daire, kilit düğmeli ve gerilim ayar düğmeli) ve ince (0,002 mm, 0,2 mm/daire)
Parlaklık ayarıyes
Işık kaynağı türü3 W LED
Çalışma sıcaklığı aralığı, °C0 — 70
Montaj ve kurulum zorluk seviyesikarmaşık
Aydınlatma konumudaha düşük
Dijital kamera dahildiryes
=== Sınırlayıcı ===Dijital kamera
Renkli/monokromrenkli
Megapiksel8
Maksimum çözünürlük, piksel3840x2160
Sensör boyutu1/1,8"
Piksel boyutu, μm2x2
Video kaydıyes
Kamera güç kaynağıana kablo
Tipbiyolojik, ışık/optik, dijital
NozulGemel başlık (Siedentopf, 360° dönüş)
Büyütme, x40–1000 temel yapılandırma (*isteğe bağlı: 40–1250/1500/2000)
Göz mercekleri10x/22, uzun göz mesafesi (*isteğe bağlı: ölçekli 10x/22, retiküllü 10x/22, artı göstergeli 10x/22, 12,5x/17,5, 15x/16, 20x/12)
Lamel yuvası özellikleriiki eksenli mekanik lamel yuvası, konumlandırma rafsız
AydınlatmaLED
Güç kaynağı100–240 V, 50/60 Hz, AC ağı
Işık filtrelerievet
Ekobjektif değiştirirken otomatik parlaklık ayarı, LCD ekranda durum göstergesi, uyku modu, eco modu
Ek cihaz bağlama özelliğikaranlık alan kaydırıcısı, polarizasyon cihazları (polarizör ve analizör), faz kontrast cihazı (karanlık ve objektifler)
Kullanıcı seviyesideneyimli kullanıcılar, profesyoneller
Uygulamalaboratuvar/tıbbi
Araştırma yöntemiparlak alan
Kese/çanta/torba sete dahildirtoz kapağı
Arabirim bağlayıcılarıWi-Fi
Kare hızı, fps ve çözünürlük30
Kurulum yeridahili
Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
BENZER ÜRÜNLER
Ücretsiz Kargo
   Sepete Ekle
MAGUS Stereo 8B Stereomikroskop
Ücretsiz Kargo
   Sepete Ekle
MAGUS Stereo 8T Stereomikroskop
Ücretsiz Kargo
   Sepete Ekle
MAGUS Stereo 7T Stereomikroskop
Ücretsiz Kargo
   Sepete Ekle
MAGUS Stereo 7B Stereomikroskop
Tükendi
   Sepete Ekle
MAGUS Stereo A18T Stereomikroskop
Tükendi
   Sepete Ekle
MAGUS Stereo A10 Stereomikroskop
Ücretsiz Kargo
   Sepete Ekle
MAGUS Stereo A8 Stereomikroskop
Ücretsiz Kargo
   Sepete Ekle
MAGUS Stereo A6 Stereomikroskop
Tükendi
   Sepete Ekle
MAGUS Pol 890 Polarize Mikroskop
Tükendi
   Sepete Ekle
MAGUS Metal V790 DIC Metalurji İnverted Mikroskop
Tükendi
   Sepete Ekle
MAGUS Lum 450L Floresan Mikroskop
Ücretsiz Kargo
   Sepete Ekle
MAGUS Bio V360 Biyoloji İnverted Mikroskop
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.